vrijdag 18 april 2014

Standhouders gezocht voor het Uit De Box Festival

Zondag 8 juni 2014 organiseren we samen met Manege Reuring op Stal in Castricum het Uit De Box Festival. Dit is de eerste keer dat wij deze samenwerking zijn aangegaan, maar we zijn van plan om er een jaarlijks terugkerend festival van te maken. Manege Reuring op Stal in Castricum is een gezellige manege waar altijd een heerlijk relaxte sfeer hangt.

Op het Uit De Box Festival is van alles te zien op paardengebied dat net even anders dan anders is. Standhouders promoten actief hun product of dienst d.m.v shows en demonstraties. Daarnaast zoeken we ook standhouders voor het zogenaamde Strodorp. Denk hierbij aan producten zoals sieraden, kleding, speelgoed, mode-accessoires, make-up, tassen, etc.
Voor kinderen is er van alles te doen: schminken, haren vlechten, limonadekoe en nog veel meer. Het wordt een heel gezellig en gevarieerd evenement en zeker de moeite waard om deel te nemen.

Op de Facebookpagina Uit De Box Festival kun je alvast wat informatie lezen.

Denk je dat jouw producten goed passen bij dit festival en heb je interesse in een stand, neem dan z.s.m. contact met ons op. We sturen je dan meer informatie over deze beurs, samen met een inschrijfformulier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten