vrijdag 20 maart 2015

Standhouders gezocht voor Creatieve markt

 

De winkeliersvereniging van Winkelcentrum de Wijkerbaan heeft ons gevraagd om voor hen een creatieve markt te organiseren. Dat vinden we natuurlijk een hele eer om te mogen doen en wederom een grote uitdaging. Deze creatieve markt wordt gehouden op zaterdag 30 mei 2015 van 09:00 tot 16:00 uur.

Standhouders gezocht
Voor de Creatieve Wijkerbaan zijn we op zoek naar standhouders. Iedereen die creatief is, kunstzinnig, of op welke manier dan ook mooie producten maakt, is van harte welkom op deze markt. Ook producten om zelf thuis creatief mee aan de slag te gaan zijn toegestaan.
Dit is een mooie gelegenheid om al je zelfgemaakte producten aan een groter publiek te laten zien, én te verkopen. Kramen zijn al te huur vanaf € 17,50.

--> Heb je interesse in deelname, mail ons dan je gegevens. Wij sturen je dan z.s.m. de benodigde informatie.

P.S. De Winkeliersvereniging van de Wijkerbaan heeft ons gevraagd om niet alleen op 30 mei maar ook op zaterdag 10 oktober een markt te organiseren. De inschrijving voor deze tweede markt is nog niet gestart, maar noteer de datum alvast in je agenda.

Winkelcentrum Wijkerbaan is al 50 jaar een begrip in Beverwijk en Heemskerk. Na de grondige verbouwing van drie jaar geleden, is het nu een mooi, licht, ruim en volledig winkelcentrum geworden waar je voor al je dagelijkse boodschappen terecht kunt. Meer informatie over de Wijkerbaan vind je op hun website www.dewijkerbaan.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten