dinsdag 5 januari 2016

Een nieuw jaar en we hebben veel plannen!

Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het maar weer een goed en succesvol jaar mag worden voor iedereen.


We hebben net twee weken vakantie achter de rug en hadden die tijd ook echt nodig om bij te komen. De laatste twee maanden van 2015 waren enorm hectisch omdat we drie evenementen hadden gepland. En aangezien ik dit bedrijf combineer met een parttime baan (2-3 dagen per week), een gezin met twee jonge kinderen, een Etsy winkel, het huishouden en vrijwilligerswerk, kom ik wel eens een beetje in tijdnood.... O, en had ik al gemeld dat ik ga beginnen met een cursus Latijn.... ;-)

Tijdens de kerstvakantie waren we met de hele familie een weekje naar Oostenrijk voor een Kerstmis in de 'sneeuw'. Enorm gezellig en sfeervol, maar helaas was onze dochter Skye de hele vakantie ziek. Ze heeft maar 1,5 dag kunnen skiën en dat was voor haar natuurlijk helemaal niet leuk. Ze hing veel op de bank en sliep ook veel. Ik heb toen gelijk maar van de nood een deugd gemaakt en ben gaan brainstormen over de evenementen van 2016.


In samenwerking met de winkeliersvereniging van de Wijkerbaan gaan we ook in 2016 diverse evenementen voor ze organiseren. We beginnen met een après-ski markt op zaterdag 20 februari en een Moederdag markt op zaterdag 7 mei. Maar er staat nog veel meer in de planning, dus we hoeven ons niet te vervelen.
Wat we precies gaan doen, en wanneer, laten we je nog weten.

We hebben er in elk geval enorm veel zin in en hopen je graag te zien op een van onze toekomstige evenementen!


p.s. - Wil je op de hoogte worden gehouden van onze evenementen, mail dan je gegevens naar dvrevenementen@hotmail.com. We zetten je dan in ons adressenbestand.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten